Μη κατηγοριοποιημένο

Release Athens x SNF Nostos: Ενημέρωση για τους κατόχους εισιτηρίων ΑΜΕΑ

Ακολουθούν πρακτικές πληροφορίες για την πρόσβαση σας στο χώρο:
Το φεστιβάλ μεριμνά για την προσβασιμότητα των χώρων του σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, με στόχο τη διασφάλιση μιας ποιοτικής και ασφαλούς εμπειρίας για όλους.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συγκεκριμένων εισιτηρίων (ΑμεΑ), παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης με άμεση & εύκολη πρόσβαση στο χώρο της Πλ. Νερού, κοντά στην ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα. Πρόσβαση παρέχεται και σε ένα συνοδό ανά άτομο, με την προϋπόθεση να έχει ήδη προμηθευτεί εισιτήριο γενικής εισόδου.
Μπορείτε να βρείτε το ακριβές σημείο εισόδου στο χώρο στάθμευσης της Πλ. Νερού πατώντας στον σύνδεσμο https://goo.gl/maps/aK3A77YyzXqsUKve6

Ειδικά διαμορφωμένος χώρος, με καθίσματα πλησίον της σκηνής, για τους κατόχους εισιτηρίων ΑμεΑ έχει προβλεφθεί και για τη σκηνή του ΞΕΦΩΤΟΥ του ΚΠΙΣΝ.

Για την μετακίνηση ανάμεσα στα 2 stages παρέχονται golf carts (αμαξίδια) της διοργάνωσης. Η μετακίνηση θα πραγματοποιείται, κατα προτεραιότητα, με αφετηρία το parking ΑμεΑ της Πλ. Νερού προς τη σκηνή του ΞΕΦΩΤΟΥ. Η ίδια διαδικασία θα ακολουθείται και στην επιστροφή από τη σκηνή του ΞΕΦΩΤΟΥ του ΚΠΙΣΝ προς την Πλ. Νερού.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συγκεκριμένη παροχή αφορά αποκλειστικά άτομα με κινητικές δυσκολίες για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους

Στις ειδικά διαμορφωμένες εξέδρες (και στους 2 χώρους) οι θέσεις είναι αριθμημένες και οι κάτοχοι των εν λόγω εισιτηρίων θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα. Επισημαίνουμε πως για την είσοδό σας στoυς συγκεκριμένους χώρους, απαιτείται η επίδειξη του ειδικού εισιτηρίου ΑμεΑ. Σε διαφορετική περίπτωση, η πρόσβαση δεν θα είναι εφικτή.
Για οποιαδήποτε ενδεχόμενη ανάγκη σας, μέλη της Ομάδας Εξυπηρέτησης Κοινού θα βρίσκονται στο χώρο.

Στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις δυο σκηνές, τα σημεία ελέγχου/εισόδου σε αυτές, καθώς και τη μεταξύ τους απόσταση: https://www.releaseathens.gr/topviews-releasexsnf/

Ραντεβού στην Πλατεία Νερού & το Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ για μια μοναδική φεστιβαλική εμπειρία σε 2 εντυπωσιακά stages!