Κυριακή 23 Ιουνίου : HOZIER (TBA) - Release Athens

O Hozier, ένας από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς της δεκαετίας που διανύουμε, έρχεται στο Release Athens. Eγινε διάσημος με το ομώνυμο ντεμπούτο album του, το 2014, και κυρίως με το συγκλονιστικό “Take Me To Church”.
Μαζί, η Róisín Murphy, η βασίλισσα της electronic/dance/pop σκηνής, και οι Hooverphonic, το αγαπημένο electro/dream/pop συγκρότημα από το Βέλγιο

HOZIER

Ο Hozier είναι ένας πολυβραβευμένος μουσικός, singer-songwriter από την Ιρλανδία. Το νο 1, ντεμπούτο album τo 2014 περιέχει το πολυπλατινένιο  τραγούδι-ύμνο “Take Me To Church”, μαζί με πολλές ακόμα επιτυχίες.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΡΕΡΑ

ROISIN MURPHY

Η διάσημη Ιρλανδή, πρώην τραγουδίστρια των Moloko, εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με κάθε της νέα κίνηση. Η μουσική της συνδυάζει ιδανικά ένα σωρό είδη (pop, electronica, house, disco) με μία avant-garde ευαισθησία, ενώ η σκηνική της παρουσία παραμένει μοναδικά γοητευτική!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

HOOVERPHONIC

Θα ξανακούσουμε live όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους: “Mad About You“, “Eden“, “Inhaler“, “2 Wicky“, “Jackie Cane”, “Sometimes”, “Club Montepulciano“, “Vinegar & Salt”, “This Strange Effect“, “Gentle Storm”, “Amalfi”, ιδανική συντροφιά για μια καλοκαιρινή Κυριακή.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Sign In