Πλατεία Νερού (Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου): Δέλτα Φαλήρου, στη διασταύρωση της Λ. Συγγρού με τη Λ. Ποσειδώνος (Παραλιακή), ανάμεσα στο Κλειστό του Tae Kwon Do και το Beach Volley και δίπλα στη θάλασσα.

Η πρόσβαση είναι εύκολη, τόσο με τα Μέσα Μεταφοράς όσο και με αυτοκίνητο.

  • Μετρό: Σταθμός “Συγγρού – Φιξ” (ΣΕΦ) και μετά λεωφορείο / γραμμές Β2 και 550 (Στάση “Φόρος”)
  • ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση “Φόρος”) είτε τραμ / γραμμές “Αριστοτέλης 4” ή “Θουκυδίδης 3” (Στάση “Δέλτα Φαλήρου”)
  • Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου” Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου”
  • Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση “Φόρος”)

Σημείωση: Η πρόσβαση σας στην Πλατεία Νερού είναι εφικτή από την πεζογέφυρα «Εσπλανάδα» ή από την είσοδο του Ολυμπιακού Πόλου Π. Φάληρο (πλησίον Tae Kwon Do).


Όλες οι επιλογές για parking κοντά στη Πλατεία Νερού

Στον παρακάτω χάρτη μπορείτε να βρείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές parking που υπάρχουν γύρω από την Πλατεία Νερού. Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε τη σελίδα www.releaseathens.gr/prosvasi/ αν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για να έρθετε στο φεστιβάλ.

Πιο αναλυτικά:

Γενικό Parking

Υπάρχουν τρεις, υπαίθριοι ιδιωτικοί χώροι parking σε πολύ κοντινή απόσταση από την είσοδο του φεστιβάλ: το parking δίπλα από το Κλειστό Γήπεδο Taekwondo, το Parking Αεροπορίας και το parking πλησίον της Μαρίνας Φλοίσβου. Σημαντική σημείωση: καμία από τις προαναφερθείσες επιλογές δεν είναι συμφερόντων της διοργανώτριας εταιρείας, ούτε πρόκειται για παρεχόμενη υπηρεσία του Release Athens Festival.

Jumbo Parking

Άλλη μια επιλογή, είναι το ιδιωτικό parking του καταστήματος Jumbo, λίγα λεπτά από την είσοδο της Πλατείας Νερού.

SNF Parking

Όποιοι το επιθυμούν μπορούν να αφήσουν το αυτοκίνητο τους στο parking του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και μετέπειτα να διασχίσουν περπατώντας την Εσπλανάδα που οδηγεί στην Πλατεία Νερού.

VIP Parking

Οι κάτοχοι VIP εισιτηρίων θα μπορούν να παρκάρουν τα οχήματά τους δωρεάν στο υπαίθριο Parking του Κλειστού Γηπέδου Taekwondo (ελάχιστα λεπτά με τα πόδια από την είσοδο του φεστιβάλ).

ΑμεΑ Parking

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατόχων εισιτηρίων ΑμεΑ (και του συνοδού τους) παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης με άμεση και εύκολη πρόσβαση στο χώρο του φεστιβάλ, κοντά στην ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα (με ανεμπόδιστη ορατότητα προς τη σκηνή).

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία και ανάγκη σας, η Ομάδα Εξυπηρέτησης Κοινού του Release Athens 2024 θα βρίσκεται στην διάθεσή σας.