Μη κατηγοριοποιημένο

Release Athens 2022: Photo-story Day 3

Ένα μεγάλο πάρτι θέλαμε να ζήσουμε και ακριβώς αυτό μας πρόσφεραν όλα τα ονόματα που ανέβηκαν στη σκηνή της Πλατείας Νερού.

Η αρχή έγινε με τον El Siciliano που ξεκίνησε το σετ του με άγριες διαθέσεις αποτελώντας το ιδανικό ζέσταμα της ημέρας. Ο Kevin de Vries στη συνέχεια, έδειξε γιατί θεωρείται ένα απ’τα ανερχόμενα αστέρια της χορευτικής μουσικής με ένα πολύ προσεγμένο μίγμα μεταξύ techno και trance και την υπέροχη κορύφωση στο τέλος με το δικό του “ID (Dance With Me) που μας οδήγησε στους ARTBAT.

Οι Ουκρανοί superstars επιβεβαίωσαν πως είναι ένα απ’τα κορυφαία dance acts των ημερών μας. Απ’το remix τους στο “Keep Control” των Sono καθώς και όλες τις μεγάλες παραγωγές τους που ακολούθησαν, οι ARTBAT έβαλαν φωτιά στην Πλατεία Νερού και από εκείνη τη στιγμή και μετά, κανείς δεν σταμάτησε να χορεύει.

Και πως να σταματήσει με ένα ακόμα υπέροχο live του Parov Stelar και τη μαγικής του μπάντας. Με επιλογές απ’ όλη τη δισκογραφία του, ο Αυστριακός μας χάρισε μια αξέχαστη βραδιά που κανείς δεν ήθελε να τελειώσει γι’αυτό και στο φινάλε επέστρεψε στη σκηνή ο El Siciliano για να δώσει μια παράταση σε αυτό το μεγάλο party.

Σας ευχαριστούμε πολύ. Περάσαμε τέλεια!
 

Sign In