Συγκεντρώσαμε – προς διευκόλυνσή σας – τις πιο συχνές ερωτήσεις και τις απαντάμε σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Ερώτηση 1η: Πώς μπορώ να αποκτήσω το Voucher μου, χρειάζεται να κάνω κάτι για αυτό;

Όχι, δε χρειάζεται να κάνετε καμία απολύτως ενέργεια για να αποκτήσετε το Voucher. Το εισιτήριο το οποίο έχετε ήδη στην κατοχή σας, είναι το voucher σας για το 2023. Θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με τις επιλογές πού έχετε για την εφαρμογή  αλλά και την αναλυτική διαδικασία εξαργύρωσής του Voucher,  μόλις ανακοινωθούν οι headliners  των Release Athens 2023. Σε κάθε περίπτωση, οι κάτοχοι εισιτηρίων δε διατρέχουν κίνδυνο απώλειας του δικαιώματος  χρήσης του εν λόγω Voucher, με όποιον από τους προβλεπόμενους τρόπους το κρίνουν επιθυμητό αυτοί.

Ερώτηση 2η: Τι πρέπει να κάνω ακριβώς, για να προμηθευτώ εισιτήριο για το Release Athens 2023 κάνοντας χρήση του Voucher μου;

Για να αποκτήσετε εισιτήριο για το Release Athens 2023 με τη χρήση του Voucher, απαιτείται μια διαδικασία η οποία θα επικοινωνηθεί μόλις ανακοινωθεί το σύνολο των headliners  του Release Athens 2023, προκειμένου να έχετε μία πλήρη ενημέρωση για όλες τις πιθανές επιλογές πού αφορούν στο φεστιβάλ του 2023 κατά τη δική σας επιλογή.

Ερώτηση 3η: Μπορώ να παρακολουθήσω άλλη συναυλιακή ημέρα, εκτός εκείνης πού είχα αρχικά επιλέξει αγοράζοντας το εισιτήριό μου το 2020-2021;

Όπως έχει αναφερθεί παραπάνω, το Voucher αποτελεί ένα πιστωτικό κουπόνι το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε όποια ή όποιες ημέρα/ες του φεστιβάλ επιθυμείτε, μέχρι εξαντλήσεως του συγκεκριμένου ποσού.

Ερώτηση 4η: Μπορώ να κάνω χρήση της αξίας του Voucher μου, προκειμένου να προμηθευτώ ένα εισιτήριο μεγαλύτερης ονομαστικής αξίας;

Βεβαίως, μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήριο μεγαλύτερης αξίας από αυτή της ονομαστικής αξίας του Voucher,  καταβάλλοντας μόνο το ποσό πού υπολείπεται. Για παράδειγμα, αν το εισιτήριο σας αντιστοιχεί σε ονομαστική αξία 45 ευρώ, όμως επιθυμείτε να προμηθευτείτε ένα νέο εισιτήριο για τις εκδηλώσεις του 2023 αξίας 55 ευρώ, τότε μπορείτε να «εξαργυρώσετε» το Voucher σας στην ονομαστική αξία των 45 ευρώ και να εξοφλήσετε τη διαφορά των 10 ευρώ μέσω  ηλεκτρονικής πληρωμής (e-ticketing). Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για τη διαδικασία και τις επιλογές πού αφορούν στην εφαρμογή του Voucher, μόλις ανακοινωθεί το σύνολο των headliners για το Release Athens κατά τα ανωτέρω αναφερόμενα.

 

Ερώτηση 6η: Είμαι κάτοχος VIP εισιτηρίου, όμως θέλω να το χρησιμοποιήσω για την απόκτηση εισιτηρίων γενικής εισόδου («απλό»). Τι πρέπει να κάνω;

Κάθε εισιτήριο (ανεξαρτήτως του εάν είναι VIP ή γενικής εισόδου) μετατρέπεται σε ένα Voucher αντίστοιχης χρηματικής αξίας. Συνεπώς, ως κάτοχος του Voucher έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο ποσό με οποιοδήποτε τρόπο επιθυμείτε, για την απόκτηση εισιτηρίων σε οποιαδήποτε εκδήλωση της Fuzz Productions (στο πλαίσιο του Release Athens Festival ή όχι). Για παράδειγμα, ένα VIP εισιτήριο των 90 ευρώ, μπορεί να αντιστοιχεί σε δυο απλά εισιτήρια γενικής εισόδου των 45 ευρώ (ή και το αντίστροφο, φυσικά).

 

Ερώτηση 7η:  Είμαι κάτοχος εισιτηρίου για τις εκδηλώσεις πού είχαν προγραμματιστεί στη Θεσσαλονίκη. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Voucher για να δω το Release Athens;

Σωστά, όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων για τα shows της Θεσσαλονίκης, μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε εκδήλωση της Fuzz Productions επιθυμούν (πανελλαδικά), κάνοντας χρήση του Voucher τους στην αντίστοιχη χρηματική αξία.

Ερώτηση 8η: Είμαι κάτοχος «combo ticket» (συνδυαστικό εισιτήριο 2-3 ή 4 ημερών) τι ισχύει;

Ως κάτοχος combo εισιτηρίου, αποκτάτε ένα Voucher το οποίο αντιστοιχεί στην αξία της αγοράς των εισιτηρίων σας. Το ποσό αυτό, το οποίο σας έχει πιστωθεί, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε φεστιβαλική ημέρα ή συνδυασμό ημερών επιθυμείτε.

Eρώτηση 9η: Μέχρι πότε μπορώ να κάνω χρήση του Voucher, ώστε να προμηθευτώ το εισιτήριό μου για το Release Athens 2023;

Μπορείτε να κάνετε χρήση του Voucher σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή το επιθυμείτε, στην τρέχουσα τιμή του εισιτηρίου και μέχρι εξαντλήσεως αυτών.