17 ΙΟΥΛΙΟΥ: JUDAS PRIEST + CRADLE OF FILTH + DEAD DAISIES - Release Athens

Οι κορυφαίοι Judas Priest θα μετατρέψουν το Κλειστό Φαλήρου
σε… παράδεισο του headbanging, γιορτάζοντας τα 50 χρόνια ζωής μιας μπάντας
που καθόρισε όσο λίγες τον σκληρό ήχο.

Ελάχιστα είναι τα ονόματα του heavy metal που “πάτησαν” σε κορυφές
όπως αυτές των Judas Priest.

Oι ηγέτες του ακραίου ήχου, οι απόκοσμοι και προκλητικοί Cradle Of Filth,
θα βρεθούν στο πλευρό των Judas Priest ! Μαζί και το supergroup των Dead Daisies
με μπροστάρη τον κύριο Glenn Hughes,
ή απλά «The Voice o Rock», σε ένα εκρηκτικό heavy rock show..

JUDAS PRIEST

Έχοντας ήδη ανακοινώσει headline εμφανίσεις στα σημαντικότερα metal φεστιβάλ του κόσμου για το 2020, οι “metal gods” φέρνουν και στην Αθήνα το πιο εντυπωσιακό show τους σε μια ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη από greatest hits σε μια αναδρομή για κάθε πιστό οπαδό τους!
“Breaking the Law”, “Living After Midnight”, “All Guns Blazing”, “Heading Out to the Highway”, “Hot Rockin”, “Painkiller”, “Steeler” είναι μερικοί από τους ύμνους που θα απολαύσουμε από τον Rob Halford και την παρέα του!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

CRADLE OF FILTH

Μετράνε σχεδόν 30 χρόνια καριέρας! Κατάφεραν πολύ γρήγορα να γίνουν σημείο αναφοράς για τη διεθνή σκηνή. Το extreme ηχητικό αμάλγαμα από black metal, gothic, symphonic ήχους, με λογοτεχνικές αναφορές σε καθετί μακάβριο και τρομακτικό, τους επιτρέπει να παραμένουν στην πρώτη γραμμή και πλέον να κάνουν την επανεκκίνηση προς μια νέα πορεία, γεμάτοι ορμή και επιθυμία για νέα καλλιτεχνικά ύψη.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

THE DEAD DAISIES

Tο supergroup των Dead Daisies έρχεται να επιβεβαιώσει το αυτονόητο: Το rock δεν θα πεθάνει ποτέ! Η προσθήκη της φωνάρας του Glenn Hughes, αλλάζει τα δεδομένα στη μπάντα. Μια μεγάλη προσωπικότητα, ο Βρετανός μπασίστας και τραγουδιστής ηγήθηκε των funk rockers Trapeze, μεγαλούργησε στους Deep Purple και συνεργάστηκε με μύθους όπως οι Black Sabbath και Gary Moore, μεταξύ δεκάδων ακόμα!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ