Σχετικά με εμάς -

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

To μεγάλο φεστιβάλ της Αθήνας!

Το Release Athens ξεκίνησε το 2016 και έκτοτε αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μουσικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα το καλοκαίρι στην Αθήνα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, με βασικό χώρο την Πλατεία Νερού, ένα υπέροχο μέρος που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα και ταυτόχρονα λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο της πόλης.

Με βασικό σύνθημα την εξωστρέφεια και την αισιοδοξία, σε πείσμα των δύσκολων καιρών κατά τους οποίους γεννήθηκε, έδωσε νέα πνοή στα συναυλιακά δρώμενα πιστεύοντας έμπρακτα στην απελευθερωτική δύναμη της μουσικής – από την οποία, άλλωστε, πήρε και το όνομά του.

Ο στόχος μας

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να ικανοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερα μουσικά γούστα, χωρίς περιορισμούς και στεγανά. Πολλοί και σημαντικοί καλλιτέχνες έχουν ανέβει στη σκηνή του στα πρώτα τέσσερα χρόνια ύπαρξής του:

Iggy Pop, PJ Harvey, Richard Ashcroft, Sigur Ros, New Order, Jamiroquai, Alice In Chains, Cypress Hill, Damian “Jr. Gong” Marley, Beirut, Hozier, Rag’n’Bone Man, Thievery Corporation, Johnny Marr, Manowar, Disturbed, Clutch, Anthrax, The Black Angels, Slowdive, The Brian Jonestown Massacre, BRMC, Fu Manchu, 1000mods, Cigarettes After Sex, Planet Of Zeus, Parov Stelar, Moderat, Royksopp, DIIV, Shame, Fontaines DC, Morcheeba, Roisin Murphy, Daughter, Archive, Third World, Kadebostany, Postmodern Jukebox, Hollie Cook είναι μερικά από τα ονόματα που μας τίμησαν με την παρουσία τους, μέχρι στιγμής, και η συνέχεια αναμένεται ακόμα καλύτερη.

Η αναγνωρισιμότητά μας

Το κοινό της Ελλάδας – και όχι μόνο, αφού ήδη προσελκύει σημαντικό αριθμό θεατών από ολόκληρο τον κόσμο – έχει αγκαλιάσει το φεστιβάλ σε τέτοιο βαθμό ώστε πλέον να αποτελεί θεσμό, γεγονός που κάνει το Release Athens να επανέρχεται κάθε χρόνο μεγαλύτερο από πριν.

Αυτή η εξέλιξη δεν αφορά μόνο στο πλούσιο και πολυποίκιλο line-up που παρουσιάζει αλλά και στην ποιότητα της παραγωγής και τις συνθήκες που παρέχει στους επισκέπτες του, ώστε να αποτελεί μία ουσιαστική και ολοκληρωμένη εμπειρία, από κάθε άποψη, προσφέροντας αληθινές συγκινήσεις και σωστές υπηρεσίες σε όλους όσοι το τιμούν με την παρουσία τους – καλλιτέχνες και κοινό.

Sign In