Μη κατηγοριοποιημένο

Οι Blue Square στο Gazi Music Hall

Oι Blue Square είναι το support στον Michael Kiwanuka

Τον περασμένο Ιούνιο, οι Blue Square ετοιμάζονταν να ανέβουν στη σκηνή του Release Athens. Τελικά, τρεις μήνες μετά θα παίξουν μαζί με τον  Michael Kiwanuka σε μια σπουδαία βραδιά στο Gazi Music Hall!
Oι Blue Square, είναι ο Radim και ο Radical και πριν μερικά χρόνια συμφώνησαν ότι τους αρέσουν εξίσου ξεχασμένα τηλεοπτικά θέματα, soundtracks από blaxploitation films, σινεματικά grooves, νοσταλγικό easy listening από τις μέρες του παλιού ευρωπαϊκού κι ελληνικού κινηματογράφου. Μαζί και η trip hop, η noir ατμόσφαιρα και πλήκτρα που προετοιμάζουν τη σκηνή κλιμάκωσης μιας cult κατασκοπικής ταινίας, exotica και old school hip hop.
Τα τραγούδια τους γρήγορα βρήκαν το δρόμο προς το ραδιόφωνο, με πιο γνωστά από αυτά τα “Nightkisser” (feat. Melentini), “Believe“, “Tic Toc“, “Mama” (feat. Esterina), ενώ  το ντεμπούτο album τους, με τίτλο το όνομά τους, κυκλοφόρησε το 2016. Tο project έχει συνυπάρξει σκηνικά με τους Wax Tailor, ASM – A State of Mind, Bonobo και Gramatik – έπειτα από προσωπική επιλογή των καλλιτεχνών.

Facebook page
Bandcamp

Sign In