Μη κατηγοριοποιημένο

Ποιοι δικαιούνται και πως παραλαμβάνουν το bonus δωρεάν κατανάλωσης.

To Release Athens σας προσφέρει ένα bonus δωρεάν κατανάλωσης (από 5 ευρώ έως και 20 ευρώ) ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης για την κατανόηση και την υπομονή που επιδείξατε όσοι είχατε αγοράσει εισιτήριο για τις διοργανώσεις του 2020 και 2021 που αναβλήθηκαν.

Αν χρησιμοποιήσετε το εισιτήριο που αγοράσατε για τα φεστιβάλ του 2020 και 2021 για να παρακολουθήσετε την ίδια ημέρα το 2022, τότε αυτόματα δικαιούστε ένα bonus δωρεάν κατανάλωσης (αξίας 5€), για χρήση στο χώρο του φεστιβάλ. Το bonus αυτό θα το προμηθευτείτε σε ειδικό ταμείο, αμέσως μετά την είσοδό σας σε αυτόν. Αν επιλέξετε να πάτε σε διαφορετική ημέρα από αυτήν που αντιστοιχεί στο αρχικό σας εισιτήριο, μπορείτε να το κάνετε καταβάλλοντας τη διαφορά στην τιμή που ενδέχεται να υπάρχει σε σχέση με την αρχική ονομαστική αξία του. Σε αυτή την περίπτωση, δεν δικαιούστε το bonus κατανάλωσης των 5 ευρώ.

Αν είστε κάτοχοι εισιτηρίων για τη συναυλία των Μercyful Fate, η οποία δεν κατέστη δυνατό να προγραμματιστεί για το Release Athens 2022, έχετε τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσετε είτε στην ημέρα των Manowar (22/6) είτε σε εκείνη των Judas Priest (15/7), χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση και χωρίς να απαιτείται κάποια περαιτέρω ενέργεια από την πλευρά σας. Επιπλέον, κάνοντας χρήση των εισιτηρίων σας για οποιαδήποτε από τις δύο προαναφερθείσες ημέρες, δικαιούστε και εσείς το bonus δωρεάν κατανάλωσης, αξίας 5€.

Αν είστε κάτοχοι εισιτηρίων για τη συναυλία του Martin Garrix, η οποία επίσης δεν κατέστη δυνατό να προγραμματιστεί για το Release Athens 2022, έχετε τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσετε είτε στην ημέρα των Parov Stelar / ARTBAT (18/6) είτε σε εκείνη των Pet Shop Boys / Thievery Corporation (30/6), χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση και χωρίς να απαιτείται κάποια περαιτέρω ενέργεια από την πλευρά σας. Επιπλέον, κάνοντας χρήση των εισιτηρίων σας για οποιαδήποτε από τις δύο προαναφερθείσες ημέρες, δικαιούστε και εσείς το bonus δωρεάν κατανάλωσης, αξίας 5€.

Υπενθυμίζουμε ότι οι κάτοχοι και των δύο παραπάνω συναυλιών έχετε πάντα το δικαίωμα, αν το επιλέξετε, να παρακολουθήσετε κάποια διαφορετική ημέρα από αυτή που αντιστοιχεί στο αρχικό σας εισιτήριο, καταβάλλοντας τη διαφορά στην τιμή που ενδέχεται να υπάρχει σε σχέση με την αρχική ονομαστική αξία του. Σε αυτή την περίπτωση, δεν δικαιούστε το bonus κατανάλωσης των 5 ευρώ.

Αν είστε κάτοχοι 2ήμερου, 3ήμερου ή του Full Metal Ticket, το bonus των 5€/ημέρα, πολλαπλασιάζεται ανάλογα με τις ημέρες του πακέτου. Για παράδειγμα, οι κάτοχοι του Full Metal ticket, αν το χρησιμοποιήσουν και στις 4 ανακοινωμένες ημέρες – Μanowar (αντί των Mercyful Fate), Judas Priest, Sabaton, Slipknot – αυτόματα έχουν 20 ευρώ bonus!

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περαιτέρω διευκρινίσεις, μπορείτε να στείλετε το αίτημά σας στο support@fuzzproductions.gr και θα επανέλθει σχετικά το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας.

Δείτε στο χάρτη του φεστιβάλ, το ταμείο από όπου μπορείτε να παραλάβετε, το κουπόνι σας, μετά την είσοδό σας στο χώρο.

 

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την υποστήριξη!

Καλό Release Athens 2022!