news

Poster Anser x Eversor και Νέγρος Του Μοριά για την εμφάνισή τους στη σκηνή του Release Athens Festival 2019

Παρασκευή 21/6: Anser x Eversor και Νέγρος Του Μοριά συμπληρώνουν ένα εκρηκτικό Line-up

Οι Anser x Eversor και ο Νέγρος Του Μοριά είναι τα δύο επόμενα ονόματα που θα πλαισιώσουν τους μεγάλους Cypress Hill, τον εκρηκτικό Dub FX και τους Ταφ Λάθος και 12ο Πίθηκο την Παρασκευή 21 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού, σε μία μεγαλειώδη βραδιά για τους φίλους της hip-hop μουσικής!

Ένας MC που πετάει φωτιές κι ένας εκρηκτικός DJ – Beatmaker, έρχονται στο Release Athens έχοντας σαρώσει τα πάντα μέσα στο αμέσως προηγούμενο χρονικό διάστημα, κάνοντας κι ένα εμφατικό διπλό sold out στο Fuzz Live Music Club!

Ο Anser παραμένει στην πρώτη γραμμή της σκηνής του ελληνικού hip-hop, κερδίζοντας τον σεβασμό του κοινού και των συναδέλφων του καλλιτεχνών. Ο επονομαζόμενος “ταχύτερος Έλληνας MC” ξεκίνησε από τη Σπάρτη και κέρδισε τους πάντες μέσω εκατοντάδων συναυλιών και ήδη τριών δίσκων. Το φετινό “ΑΔΥΤΟ” αποτελείται από τις πιο εσωτερικές εκφάνσεις της πένας του Anser, έχοντας ως υπόβαθρο τις σκοτεινότερες και πιο καλά δουλεμένες συνθέσεις του Eversor, και γνωρίζει ήδη τεράστια επιτυχία!

Ο ήχος του Eversor είναι σε μεγάλο βαθμό επηρεασμένος από τη χρυσή εποχή των mid 90s, με την “boom-bap” αίσθηση στα drums του και την μελωδικότητα στα μπάσα. Ο ήχος του αληθινού hip-hop με φουτουριστικό τρόπο.
Στο ενεργητικό τους, αμέτρητες συνεργασίες και παραγωγές με μεγάλα ονόματα του εξωτερικού, όπως: Substance Abuse, Main Flow & Esoteric, Sci-Development, Phil The Agony & Planet Asia, Lord Lhus & Savage Brothers, Crucifix Payne & Canibus, Blaq Poet of Screwball και πολλοί άλλοι.

facebook.com/anserflowjob
instagram.com/anser_fj
youtube.com/user/flowjobTV
facebook.com/eversorphase3/
instagram.com/eversor_go

Ο Νέγρος Του Μοριά είναι ένας Αφρο-Έλληνας rapper. Γεννημένος στην Αθήνα, από Γκανέζους γονείς, είναι γνωστός και ως NTM ή Black Morris, καθώς και ιδρυτής της 307 squad.

Το καλλιτεχνικό όνομα που επέλεξε είναι ένα λογοπαίγνιο που περιγράφει εύστοχα το ήθος, τη δημιουργικότητα και την πολιτισμική διχοτόμηση του καλλιτέχνη, συνδυάζοντας τις δικές του καταβολές με ένα σύμβολο της κλασικής “ελληνικότητας”, όπως είναι ο θρυλικός στρατηγός της ελληνικής επανάστασης.

Γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους και μεγάλωσε στην Κυψέλη, δύο περιοχές σχετικά υποβαθμισμένες και ευρισκόμενες στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας. Έκανε τα πρώτα του διστακτικά βήματα στον χώρο της ελληνικής rap δίπλα στον περίφημο MC TakiTsan και γρήγορα βρήκε τη φωνή του, εκφράζοντας τη νέα γενιά του 21ου αιώνα, συνδυάζοντας στοιχεία τόσο από τη σκηνή της Ευρώπης όσο και από εκείνη των ΗΠΑ και δουλεύοντας μαζί με νέους καλλιτέχνες και παραγωγούς από διάφορες εθνότητες και υπόβαθρα.

Ο Νέγρος Του Μοριά αποτελεί ήδη μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες περιπτώσεις νέων καλλιτεχνών της εγχώριας hip-hop σκηνής, κάτι που επιβεβαιώθηκε το 2016, με την κυκλοφορία του ντεμπούτο album, “#Μπέσα (Kofi Ο Άτακτος)”, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο Viral Top 50 του Spotify. Το 2018, παρουσίασε το 2ο album του, “Υγεία”. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται, μεταξύ 14 νέων κομματιών, το “Η Μάχη”, στο οποίο σαμπλάρει τη φωνή του πρόσφατα δολοφονηθέντα rapper Nipsey Hussle.

soundcloud.com/negros-tou-moria
facebook.com/negrostoumoria57/

Η προπώληση για τη συγκεκριμένη ημέρα συνεχίζεται
προς 32 ευρώ (ένα εισιτήριο) και 60 ευρώ (δύο εισιτήρια), για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

 • Επίσης, διατίθεται συγκεκριμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με τιμή στα 100 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:
  ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους
  open bar
  προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο
  ιδιωτικό parking
  ξεχωριστές τουαλέτες
  αναμνηστικό δώρο του φεστιβάλ.

Διάθεση:
Τηλεφωνικά / στο 11876
Online / viva.gr / releaseathens.gr
Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Sign In