Παρασκευή 14 Ιουνίου : MANOWAR - Release Athens

Το Release Athens παρουσιάζει τους βασιλιάδες του metal, Manowar, ζωντανά στην Αθήνα, στο πλαίσιο της επικής αποχαιρετιστήριας “The Final Battle World Tour 2019″!

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού, θα ζήσουμε ένα show μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά!

Μαζί τους: Rhapsody of Fire, Imperia, Battleroar

MANOWAR

Ένα συντριπτικό set γεμάτο από αγαπημένα κομμάτια των fans σε μία ολοκαίνουρια multimedia παραγωγή. Πάνω από δύο ώρες, γεμάτες με όλες τις κλασικές στιγμές, μια εμπειρία ζωής για κάθε οπαδό του metal! Οι Manowar έχουν αφήσει το σημάδι τους στο σκληρό ήχο!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

RHAPSODY OF FIRE

Oι πρωτοπόροι του symphonic power metal από την Τεργέστη της Ιταλίας, θα φέρουν πάθος, ταχύτητα και τεχνική αρτιότητα. Με αριστουργήματα όπως τα “Legendary Tales”, “Symphony Of Enchanted Lands”  επιστρέφουν στη δύναμη αυτών των μυθικών δίσκων με τον μόνιμο συνθέτη και ιδρυτή τους, Alex Staropoli, σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

IMPERIA

Ο ήχος τους, άλλοτε σκληρός άλλοτε ορχηστρικός αλλά πάντα γεμάτος ενέργεια και στοιχεία αγνού metal, χαρακτηρίζεται από τη φωνή της Νορβηγίδας Helena Iren Michaelsen, πρώτης τραγουδίστριας των Sahara Dust – που πλέον είναι γνωστοί σε όλους μας ως Epica.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BATTLEROAR

Η μπάντα του epic/power metal, έχοντας ήδη φανατικό κοινό χάρις σε συνεχείς περιοδείες και με πέντε δίσκους ήδη στο “οπλοστάσιό” τους με εξαιρετικές κριτικές που τους τοποθετούν ψηλά στο συγκεκριμένο είδος.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Sign In