Μη κατηγοριοποιημένο

Ενημέρωση για την εμφάνιση των Wu-Tang Clan

Φίλες και φίλοι του Release Athens,

Μόλις ενημερωθήκαμε ότι κατέφθασε και η τελευταία πτήση που θα μετέφερε μέλη των Wu-Tang Clan. Ανάμεσα σε αυτούς που τελικά ήρθαν στην Αθήνα δεν συμπεριλαμβάνονται οι εξής:
 
Method Man
Ghostface Killah
GZA
 
Μέχρι στιγμής, δεν μας έχει δοθεί καμία εξήγηση για τους λόγους για τους οποίους δεν ήρθαν οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες. Το show θα πραγματοποιηθεί κανονικά με τα υπόλοιπα μέλη των Wu-Tang Clan, με τη μπάντα που τους συνοδεύει, καθώς και με τους καλλιτέχνες που απαρτίζουν το lineup της ημέρας.
 
Ενημερώνουμε πως όποιος ή όποια δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει την ημέρα, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί, έχει τη δυνατότητα να μην κάνει χρήση του εισιτηρίου του και να αποζημιωθεί.
 
Όροι και τρόπος αποζημίωσης θα ανακοινωθούν σε δεύτερο χρόνο. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία για την οποία ουδεμία ευθύνη φέρουμε δεδομένου πως το Release Athens Festival έκλεισε και πλήρωσε την εμφάνιση των Wu-Τang Clan στην Ελλάδα, με την πλήρη σύνθεσή τους. Μέχρι και αυτή τη στιγμή, τα δωμάτια που έχουν κρατηθεί στα επιλεγμένα ξενοδοχεία είναι στα ονόματα όλων των μελών του συγκροτήματος.

Επίσης, όπως ρητά μας ζητήθηκε, η διαφήμιση της εμφάνισής τους έγινε με υλικό που μας παραχωρήθηκε από τους ίδιους (φωτογραφία, βιογραφικό, Δελτίο Τύπου κ.λπ.), στο περιεχόμενο του οποίου περιλαμβάνονται και τα 9 μέλη του συγκροτήματος.

Η ευθύνη για τη συμμετοχή ή όχι στο σημερινό show βαρύνει αποκλειστικά τους ίδιους.