Μη κατηγοριοποιημένο

Σημαντική ενημέρωση!

Φίλες και φίλοι του Release Athens,
Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή όσων από εσάς θα παρευρεθείτε στη σημερινή 4η ημέρα του φεστιβάλ – αλλά και τις επόμενες – στο θέμα του parking. Όπως ίσως έπεσε στην αντίληψή σας, στην 1η ημέρα μας (9/6, με headliners τους The Offspring) η δημοτική αστυνομία του Δημάρχου Καλλιθέας μοίρασε μεγάλο αριθμό κλήσεων για παράνομο παρκάρισμα, τόσο σε ανθρώπους που ήρθαν στο φεστιβάλ όσο και σε λοιπούς επισκέπτες, κάτι που είναι πέρα από τον έλεγχο και την περιοχή ευθύνης μας.
Επισημαίνουμε πως υπάρχουν πολλά parking στο χώρο όπου μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητο σας με ασφάλεια και χωρίς την πιθανότητα δυσάρεστων εκπλήξεων που μπορεί να χαλάσουν, έστω και λίγο, τη συνολική εμπειρία σας. Αποφύγετε το παρκάρισμα σε πεζοδρόμια και κράσπεδα και προτιμήστε ακόμα και το να σταθμεύσετε λίγο πιο μακριά από το χώρο του φεστιβάλ, κάτι που σίγουρα θα διευκολύνει την αποχώρησή σας στο τέλος.
Ευχόμαστε σε όλες και όλους να περάσετε υπέροχα απόψε, σε μια ιστορική βραδιά για το Release Athens. Η μουσική, ο πολιτισμός, τα χαμόγελα των ανθρώπων και οι αναμνήσεις που θα μοιραζόμαστε για μια ζωή έχουν περισσότερη δύναμη από οτιδήποτε.
Σας ευχαριστούμε,
Η ομάδα του Release Athens