Μη κατηγοριοποιημένο

Massive Attack announcement 2-day t

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ COMBO ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕMΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ MASSIVE ATTACK

Φίλες και φίλοι του Release Athens Festival,

 

Όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη 24.3.2022, η εμφάνιση των Massive Attack στο Release Athens 2022, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 3 Ιουλίου, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας ενός μέλους του συγκροτήματος. Όπως γίνεται κατανοητό, πρόκειται για κάτι αναπάντεχο και πέρα από οποιαδήποτε δική μας ευθύνη – όπως άλλωστε ισχύει και για την περίπτωση της πανδημίας. Αυτή τη στιγμή, η σκέψη μας είναι κοντά στο συγκρότημα, με ειλικρινείς ευχές για γρήγορη και πλήρη ανάρρωση.

 

Με δεδομένο πως είστε κάτοχοι combo / διήμερων εισιτηρίων, σας δίνονται οι παρακάτω επιλογές:

 

1. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το υπάρχον εισιτήριό σας με οποιοδήποτε άλλο διήμερο εισιτήριο, ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις προσφορές διημέρου στο παρακάτω link: https://www.releaseathens.gr/prosfores/

 

Στην περίπτωση αυτή, πρέπει να δηλώσετε μέχρι την Κυριακή 10 Απριλίου το συνδυασμό της επιλογής σας (2ημερο αντικατάστασης), είτε τηλεφωνικά στο 2103450817 είτε ηλεκτρονικά στο support@fuzzproductions.gr.

 

2. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να κάνετε χρήση του διημέρου εισιτηρίου σας, αναγνωρίζοντας την υποστήριξή σας προς το φεστιβάλ και αντιλαμβανόμενοι την ταλαιπωρία που έχετε υποστεί όλο αυτό το διάστημα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα πραγματοποιήσουμε επιστροφή του αντιτίμου, η οποία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 11 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών. Η συγκεκριμένη απόφαση θα υλοποιηθεί άμεσα κατ’ εξαίρεση, καθώς το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο ορίζει ως εναρκτήρια ημερομηνία, μέχρι στιγμής, την 31η Δεκεμβρίου (και με το ενδεχόμενο παράτασης αυτής).

 

Για όσες και όσους έχετε προμηθευτεί τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά δεν απαιτείται καμία περαιτέρω διαδικασία καθώς το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί θα πιστωθεί αυτόματα στο λογαριασμό που είχατε χρησιμοποιήσει για την ολοκλήρωση της αγοράς τους. Σε περίπτωση που αυτή έχει γίνει σε φυσικό σημείο, θα χρειαστεί να μας προωθήσετε με email το ονοματεπώνυμο σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, καθώς και τα εισιτήριά σας σε υψηλή ανάλυση προκειμένου να ολοκληρώσουμε την επιστροφή του αντιτίμου.

 

Σημείωση: Σε περίπτωση που δεν ισχύει ο λογαριασμός τραπέζης ή η πιστωτική κάρτα που είχατε χρησιμοποιήσει στη συγκεκριμένη συναλλαγή, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μέχρι την Τετάρτη 6η Απριλίου, είτε τηλεφωνικά στο 2103450817 είτε ηλεκτρονικά στο support@fuzzproductions.gr, προκειμένου να γίνει ενημέρωση / επικαιροποίηση του τραπεζικού σας λογαριασμού.

 

Ευχόμαστε να σας δούμε σε μία, ή περισσότερες, από τις υπόλοιπες 11+ ημέρες του Release Athens 2022!

 

Ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα στο παρακάτω link:

https://www.releaseathens.gr/

 

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υπομονή και την υποστήριξη,

 

Η ομάδα του Release Athens