Μη κατηγοριοποιημένο

Ενημέρωση Massive Attack Arena- Cover

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕMΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ MASSIVE ATTACK – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ RELEASE ATHENS 2022 ME TO ΥΠΑΡΧΟΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ!

Φίλες και φίλοι του Release Athens Festival,

 

Όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη 24.3.2022, η εμφάνιση των Massive Attack στο Release Athens 2022, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 3 Ιουλίου, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας ενός μέλους του συγκροτήματος. Όπως γίνεται κατανοητό, πρόκειται για κάτι αναπάντεχο και πέρα από οποιαδήποτε δική μας ευθύνη – όπως άλλωστε ισχύει και για την περίπτωση της πανδημίας. Αυτή τη στιγμή, η σκέψη μας είναι κοντά στο συγκρότημα, με ειλικρινείς ευχές για γρήγορη και πλήρη ανάρρωση.

 

Με δεδομένο πως είστε κάτοχοι εισιτηρίων γενικής εισόδου, σας δίνονται οι παρακάτω επιλογές:

 

1. Κάνοντας χρήση του εισιτήριού σας μπορείτε να παρακολουθήσετε, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, δύο οποιεσδήποτε από τις υπόλοιπες 11+ φεστιβαλικές ημέρες του Release Athens 2022. Δείτε αναλυτικά όλo πρόγραμμα του Release Athens 2022 στο παρακάτω link: https://www.releaseathens.gr/tickets/

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να κάνετε χρήση της ειδικής αυτής προσφοράς στο support@fuzzproductions.gr, δηλώνοντας το συνδυασμό που θέλετε να παρακολουθήσετε μέχρι τις 31 Μαΐου. Εναλλακτικά, μπορείτε να το κάνετε ακόμα και την τελευταία στιγμή στο ειδικά διαμορφωμένο ταμείο που θα υπάρχει στον χώρο του φεστιβάλ, κατά την άφιξή σας σε αυτόν την πρώτη από τις δύο ημέρες που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε.

 

Διευκρινίζουμε ότι έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε δύο οποιεσδήποτε ημέρες της αρεσκείας σας (πέραν των ανακοινωμένων προσφορών 2ημέρου), μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων.

 

2. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να κάνετε χρήση του εισιτηρίου σας, αναγνωρίζοντας την υποστήριξή σας προς το φεστιβάλ και αντιλαμβανόμενοι την ταλαιπωρία που έχετε υποστεί όλο αυτό το διάστημα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα πραγματοποιήσουμε επιστροφή του αντιτίμου αμέσως μετά την ολοκλήρωση του φεστιβάλ, από τις 25 Ιουλίου και εντός 10 εργάσιμων ημερών. Η συγκεκριμένη απόφαση θα υλοποιηθεί άμεσα κατ’ εξαίρεση, καθώς το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο ορίζει ως εναρκτήρια ημερομηνία, μέχρι στιγμής, την 31η Δεκεμβρίου (και με το ενδεχόμενο παράτασης αυτής).

 

Για όσες και όσους έχετε προμηθευτεί τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά δεν απαιτείται καμία περαιτέρω διαδικασία καθώς το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί θα πιστωθεί αυτόματα στο λογαριασμό που είχατε χρησιμοποιήσει για την ολοκλήρωση της αγοράς τους. Σε περίπτωση που αυτή έχει γίνει σε φυσικό σημείο, θα χρειαστεί να μας προωθήσετε με email το ονοματεπώνυμο σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, καθώς και τα εισιτήριά σας σε υψηλή ανάλυση  προκειμένου να ολοκληρώσουμε την επιστροφή του αντιτίμου.

 

Σημείωση: Σε περίπτωση που δεν ισχύει ο λογαριασμός τραπέζης ή η πιστωτική κάρτα που είχατε χρησιμοποιήσει στη συγκεκριμένη συναλλαγή, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μέχρι την Τετάρτη 6 Απριλίου, στο support@fuzzproductions.gr, προκειμένου να γίνει ενημέρωση / επικαιροποίηση του τραπεζικού σας λογαριασμού.

 

Ευχόμαστε να σας δούμε σε τουλάχιστον δύο, ή περισσότερες, από τις υπόλοιπες 11+ ημέρες του Release Athens 2022!

 

Ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα στο παρακάτω link:

https://www.releaseathens.gr/

 

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υπομονή και την υποστήριξη,

 

Η ομάδα του Release Athens