Μη κατηγοριοποιημένο

Ενημέρωση Martin Garrix εισιτήρια γενικής εισόδου

Ενημέρωση για τους κατόχους εισιτηρίων Martin Garrix – Γενικής Εισόδου (ARENA)

Όπως πιθανότατα έχετε διαπιστώσει, οι περισσότερες από τις εμφανίσεις που είχαν ανακοινωθεί για το Release Athens 2020 και, εν συνεχεία, για το 2021, έχουν επαναπρογραμματιστεί.

Kάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και για εκείνη του Martin Garrix, καθώς δεν βρέθηκε η κατάλληλη ημερομηνία με βάση τη διαδρομή που θα ακολουθήσει η περιοδεία του το 2022.

Κατά συνέπεια, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε ως κάτοχοι εισιτηρίων της συγκεκριμένης ημέρας.

Επιλογή 1η:

Τα εισιτήρια σας ισχύουν κανονικά και έχετε την δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσετε είτε στην ημέρα των Parov Stelar / ARTBAT (18/6) είτε σε εκείνη των Pet Shop Boys / Thievery Corporation (30/6), χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση (λόγω της διαφοράς στην τιμή με τις συγκεκριμένες ημέρες) και χωρίς να απαιτείται κάποια περαιτέρω ενέργεια.

Με τη χρήση αυτής της επιλογής, κερδίζετε επιπλέον ένα bonus δωρεάν κατανάλωσης, αξίας 5€, για χρήση στο χώρο του φεστιβάλ. Το bonus αυτό, προσφορά της Fuzz Productions, θα το προμηθευτείτε σε ειδικό ταμείο αμέσως μετά την είσοδο σας σε αυτόν.

Επιλογή 2η:

Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το εισιτήριο σας σε οποιαδήποτε άλλη ημέρα του Release Athens 2022 (ή να το αναβαθμίσετε σε προσφορά διημέρου), ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, καταβάλλοντας τη διαφορά.

Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεται να στείλετε το αίτημά σας στο support@fuzzproductions.gr, με τίτλο «ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ – MARTIN GARRIX», από το email που έγινε η αγορά, αναγράφοντας τον κωδικό παραγγελίας του εισιτήριου σας, τα στοιχεία σας (ονομ/νυμο, τηλέφωνο) και την ημέρα που θέλετε να παρακολουθήσετε. Στη συνέχεια, θα σας απαντήσουμε άμεσα σχετικά με τους τρόπους πληρωμής του υπολειπόμενου ποσού και, μόλις αυτή ολοκληρωθεί, θα λάβετε το νέο εισιτήριο σας σε email, ενώ το παλιό θα ακυρωθεί αυτόματα.

Στην περίπτωση αυτή, υπενθυμίζουμε ότι δε δικαιούστε πλέον το κουπόνι δωρεάν κατανάλωσης, αξίας 5€ (όπως αυτό περιγράφεται στη 1η Επιλογή).

Επιλογή 3η:

Σε περίπτωση που δεν κάνετε χρήση του εισιτήριου σας με κανέναν από τους παραπάνω τρόπους, δικαιούστε επιστροφή της αξίας του. Η σχετική διαδικασία θα ανακοινωθεί μετά το πέρας του φεστιβάλ, θα είναι απλή και θα ολοκληρωθεί στο διάστημα που ορίζει η τρέχουσα νομοθεσία.

 

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την υποστήριξη. Να είστε σίγουροι ότι θα την ανταποδώσουμε.