Μη κατηγοριοποιημένο

Ενημέρωση Martin Garrix VIP εισιτήρια.

Ενημέρωση για τους κατόχους VIP εισιτηρίων Martin Garrix

Όπως πιθανότατα έχετε διαπιστώσει, οι περισσότερες από τις εμφανίσεις που είχαν ανακοινωθεί για το Release Athens 2020 και, εν συνεχεία, για το 2021, έχουν επαναπρογραμματιστεί.

Kάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και για εκείνη του Martin Garrix, καθώς δεν βρέθηκε η κατάλληλη ημερομηνία με βάση τη διαδρομή που θα ακολουθήσει η περιοδεία του το 2022.

Κατά συνέπεια, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε ως κάτοχοι εισιτηρίων της συγκεκριμένης ημέρας.

Επιλογή 1η

Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το εισιτήριο σας σε οποιαδήποτε άλλη ημέρα του Release Athens 2022.

Λόγω της συγκεκριμένης (περιορισμένης) χωρητικότητας σε αυτόν τον τομέα, τα VIP εισιτήρια του Martin Garrix ισχύουν μόνο για τις ημέρες των Parov Stelar / ARTBAT (18/6)  ή των Pet Shop Boys / Thievery Corporation (30/6).

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παρακoλουθήσετε κάποια άλλη ημέρα, χρειάζεται να στείλετε το αίτημά σας στο support@fuzzproductions.gr, με τίτλο «ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ – VIP ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ», από το email που έγινε η αγορά, αναγράφοντας τον κωδικό παραγγελίας του εισιτήριου σας, τα στοιχεία σας (ονομ/νυμο, τηλέφωνο) και την ημέρα που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Στη συνέχεια, θα σας απαντήσουμε άμεσα σχετικά με τους τρόπους πληρωμής του υπολειπόμενου ποσού (αν υπάρχει διαφορά στην τιμή) και, μόλις αυτή ολοκληρωθεί, θα λάβετε το νέο εισιτήριο σας σε email, ενώ το παλιό θα ακυρωθεί αυτόματα.

Επιλογή 2η:

Σε περίπτωση που δεν κάνετε χρήση του εισιτήριου σας με κανέναν από τους παραπάνω τρόπους, δικαιούστε επιστροφή της αξίας του. Η σχετική διαδικασία θα ανακοινωθεί μετά το πέρας του φεστιβάλ, θα είναι απλή και θα ολοκληρωθεί στο διάστημα που ορίζει η τρέχουσα νομοθεσία.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την υποστήριξη. Να είστε σίγουροι ότι θα την ανταποδώσουμε.