Μη κατηγοριοποιημένο

Release Athens 2024: Photo-story Day 6

To Σάββατο 6 Ιουλίου στο Floyd Live Music Venue, οι Cannons συστήθηκαν για πρώτη φορά στον ελληνικό κοινό, σε μια υπέροχη βραδιά που ξεκίνησε ιδανικά με ένα ξεχωριστό b2b DJ set. Ο Γιώργος Μπακαλάκος aka ΝΤΕΙΒΙΝΤ μαζί με τον Σουηδό, Johan Blende, ανέλαβαν το ζέσταμα με άψογες επιλογές από μια μεγάλη γκάμα της ηλεκτρονικής μουσικής και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του φανατικού -όπως αποδείχθηκε- κοινού της αμερικανικής indie pop μπάντας.

Οι Ryan Clapham, Paul Davis και Michelle Joy μαζί με τον Ben Hilzinger (drums) που τους ακολουθεί στην περιοδεία τους, παρουσίασαν όλες τις μεγάλες επιτυχίες των Cannons, οι οποίοι τα τελευταία 5 χρόνια έχουν αναγνωριστεί ως μια από τις ξεχωριστές μπάντες της σύγχρονης pop. Με το επικοινωνιακό χάρισμα της Joy, το κουαρτέτο παρέδωσε ένα αψεγάδιαστο show, με όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους που έχουν σαρώσει τα εγχώρια ραδιόφωνα (“Fire For You”, “Loving You”, “Bright Lights”, “Desire” κτλ.) και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο οπαδούς τους που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να χορεύουν μαζί τους.

Το Release Athens 2024 συνεχίζεται την Τρίτη 9 Ιουλίου, με τους Thievery Corporation, Black Pumas, The Budos Band και Anduze.