Μη κατηγοριοποιημένο

Release Athens 2022: Photo-story Day 10

Αν χρειαζόταν κάποια υπενθύμιση πως το rock’n’roll δεν θα πεθάνει ποτέ, η δέκατη ημέρα του Release Athens 2022, μας την πρόσφερε απλόχερα και εκκωφαντικά.

Το άψογο ξεκίνημα ανήκε, αρχικά, στους ΛΔΛΜ με ένα υπέροχα δομημένο σετ και στη συνέχεια στους Deaf Radio που ανέβηκαν στη σκηνή με ολόφρεσκο single ενώ, όπως ανακοίνωσαν, το φθινόπωρο έρχεται και νέος δίσκος.

Στις 19:30 σειρά πήραν οι Blues Pills με μια εκτυφλωτική Elin Larsson να οργώνει τη σκηνή και να ερμηνεύει εντυπωσιακά όλα τα σπουδαία τραγούδια της μπάντας ενώ στο τέλος βούτηξε στο κοινό για ένα αξέχαστο crowdsurfing!

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή, σε μια εμφάνιση που ονειρευόμασταν χρόνια. Οι The Hellacopters δεν άφησαν τίποτα όρθιο, απέδειξαν γιατί θεωρούνται μια απ’τις πραγματικά σπουδαίες μπάντες του ατόφιου rock’n’roll και ικανοποίησαν πέρα από κάθε προσδοκία ένα απ’τα μεγάλα συναυλιακά μας απωθημένα.

Για το τέλος είχαμε τους Clutch, στη επιστροφή τους στο Release Athens, όπου παρουσίασαν ένα φοβερό σετ, γεμάτο σπουδαίες επιτυχίες (“The mob goes wild”, “Quick death in Texas”, “Elephant Riders”, “Spacegrass” κτλ.) ενώ στο τέλος μας επιφύλαξαν μια έκπληξη με το “Electric Worry”, το οποίο δεν είχαν παίξει καθόλου στη φετινή τους περιοδεία.

We Love rock’n’roll!

 

Sign In