Μη κατηγοριοποιημένο

Release Athens 2022: Photo-story day 8

Η όγδοη μέρα του Release Athens 2022 ήταν γεμάτη διεθνή ονόματα και ανάμεσά τους, δύο απ’τους κορυφαίους rockstars των ημερών μας (και όχι μόνο).

Η καυτή μέρα ξεκίνησε ιδανικά με τους δικούς μας The Noise Figures, ενώ την σκυτάλη πήραν οι The K’s που έχουν αλωνίσει κάθε σωστή συναυλιακή αρένα τους τελευταίους μήνες, μεγαλώνοντας με συνέπεια το εκτόπισμά τους.

Λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα στην Πλατεία Νερού, στη σκηνή ανέβηκαν οι Sleaford Mods που έχουν κερδίσει με το σπαθί τους φανατικό κοινό στη χώρα και αποτέλεσαν το σωστό ζέσταμα για τους δύο headliners της ημέρας.

Πρώτος εμφανίστηκε ο Liam Gallagher με το πλούσιο γκρουπ του (3 κιθάρες, γυναικεία χορωδία, μπάσο, drums και keyboard/πιάνο) και ένα σετ γεμάτο με τις μεγάλες επιτυχίες της σόλο καριέρας του και φυσικά αρκετές επιλογές απ’τις μέρες των Oasis που μας οδήγησαν στο εορταστικό φινάλε με τα “Wonderwall” και “Champagne Supernova”.

Για τον Iggy Pop τι άλλο να πει κανείς; Απ’την εναρκτήρια κραυγή του “T.V. Eye” και το καταιγιστικό πρώτο ημίωρο όπου ακούσαμε “I wanna be your dog”, “Lust for Life” και “The Passenger”, ο μεγάλος αυτός καλλιτέχνης απέδειξε για άλλη μια φορά πως όταν βρίσκεται πάνω στη σκηνή δεν έχει όμοιό του, όσο χρόνια και αν περάσουν, όποια τραγούδια κι αν επιλέξει να τραγουδήσει.

“You bring joy to my life”, θα μας πει κάποια στιγμή και αυτό το συναίσθημα είναι αμφίδρομο, θα προσθέσουμε εμείς.

Κοινό Release Athens 2022

Sign In