Μη κατηγοριοποιημένο

Release Athens 2023: Photo-story Day 2

Η δεύτερη ημέρα του Release Athens 2023 ήταν μια αξέχαστη βραδιά, από αυτές τις φεστιβαλικές εμπειρίες που δύσκολα ξεχνάς ποτέ.

Το βροχερό απόγευμα δεν πτόησε τους Silent Winter που ήταν απολαυστικοί, όπως και οι Beyond The Black που εντυπωσίασαν, με την Jennifer Haben να επιβεβαιώνει όσους την θεωρούν μια απ’τις πιο ξεχωριστές τραγουδίστριες του συμφωνικού metal, αυτή τη στιγμή. Η συνέχεια ήταν τουλάχιστον εκρηκτική, με μια καθηλωτική εμφάνιση απ΄τους Jinjer, μια πραγματικά σπουδαία μπάντα που μοιάζει ασταμάτητη πάνω στη σκηνή και την Tatiana “Tati” Shmayluk καλύτερη από ποτέ. Τέλος, οι θρυλικοί Helloween μας πρόσφεραν μια εμπειρία-ζωής, μια συγκλονιστική εμφάνιση, εφάμιλλη της φήμης τους, και δίκαια γνώρισαν την αποθέωση απ’τους χιλιάδες οπαδούς τους που γέμισαν την Πλατεία Νερού.

Το Release Athens συνεχίζεται την Τρίτη 20 Ιουνίου, με την πρώτη ημέρα του Release Athens X SNF Nostos και τους Rosalía, Central Cee, Tinashe, IAMDDB, Ayra Starr, Sidarta και Kandè, να ανεβαίνουν στην Πλατεία Νερού και το Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.