Μη κατηγοριοποιημένο

Release Athens 2023: Photostory Day 6 / Madrugada, Wet Leg, Baxter Dury, Pink Vanity

Η έκτη ημέρα του Release Athens 2023, ήταν μια μαγευτική βραδιά με σπουδαίες εμφανίσεις από τέσσερα ξεχωριστά ονόματα.

Την αρχή έκαναν οι Pink Vanity, ένα απ’τα καλύτερα ονόματα της εγχώριας ανεξάρτητης σκηνής για να ακολουθήσει ο απολαυστικός Baxter Dury, o οποίος σάρωσε την Πλατεία Νερού και παρέδωσε ένα απολαυστικό show γεμάτο highlights όπως το φινάλε στο “Aylesbury Boy”, τις φοβερές εκτελέσεις στα “Palm Trees” και “Miami” και φυσικά το “Baxter (These Are My Friends” του Fred Again, με το οποίο μας αποχαιρέτησε.

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή, με τις ασταμάτητες Wet Leg να παρουσιάζουν ένα εκρηκτικό σετ και να επιβεβαιώνουν το όνομα που έχουν φτιάξει με τις ζωντανές τους εμφανίσεις. “Ur Mum”, “Wet Dream” και φυσικά το “Chaise Longue”, είναι μόνο μερικά απ’τα τραγούδια που χορέψαμε μαζί τους. 

Τέλος, οι headliners της βραδιάς, οι πάντα έξοχοι Madrugada, μας πρόσφεραν μια αξέχαστη βραδιά με ένα υπέροχο setlist που περιείχε κάποια απ’τα πλέον αγαπημένα μας τραγούδια (“Salt”, “Vocal”, “Majesty” κτλ.), εκπλήξεις όπως η πανέμορφη εκτέλεση του “Norwegian Hammerworks Corp.” που παίζουν σπάνια, ενώ προς το τέλος της βραδιάς με το στιγμιαίο ψιλόβροχο κατά τη διάρκεια του “The Kids Are On High Street”, είχαμε τη τύχη να ζήσουμε μια απ’τις πιο όμορφες στιγμές του φετινού καλοκαιριού.

Μέχρι στιγμής τουλάχιστον, γιατί το Release Athens συνεχίζεται σήμερα Δεύτερα, 26 Ιούνιου, με μια συναρπαστική metal βραδιά με τους Disturbed, Bullet For My Valentine, Nova Twins και O.Y.D.