Μη κατηγοριοποιημένο

Release Athens 2022: Photo-story Day 6

Στην έκτη μέρα του Release Athens 2022 είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το κορυφαίο dream pop σχήμα των ημερών μας αλλά και μερικές απ’τις πιο συγκλονιστικές φωνές που έχουμε ακούσει ποτέ.

Οι Daphne and the Fuzz και ο D3lta που ανέλαβαν τα δύο opening slots της βραδιάς, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Αρχικά η Daphne με τoν ιδιαίτερο ήχο και την πολύ δεμένη μπάντα και στην συνέχεια ο D3lta, ο οποίος απέδειξε σε όλους μας γιατί θεωρείται ένα απ’τα πιο καυτά, νέα ονόματα της εγχώριας σκηνής.

Στη συνέχεια, οι Hooverphonic με την συγκλονιστική Geike Arnaert να αναλαμβάνει και πάλι τα φωνητικά, μας οδήγησαν μέχρι το ηλιοβασίλεμα στην Πλατεία Νερού, ενώ η LP θύμισε πως πέρα από επιτυχημένη συνθέτρια είναι και μια καθηλωτική ερμηνεύτρια.

Τέλος, οι London Grammar στην πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα και στην πρώτη τους συναυλία εκτός Μεγάλης Βρετανίας μετά την κυκλοφορία του “Californian Soil”, έστησαν μια υπέροχη βραδιά, με πανέμορφο lightshow και φυσικά, ένα ρεσιτάλ απ’την Hannah Reid και την ξεχωριστή φωνή της.

Συνέχεια, την Πέμπτη 30 Ιούνιου, με Pet Shop Boys, Thievery Corporation, Κ. Βήτα, Mazoha, Bobya Cottisha.


Sign In