Μη κατηγοριοποιημένο

Release Athens 2023: Photostory Day 7 // Disturbed, Bullet For My Valentine, Nova Twins & OYD

Ξεκίνησε χθες το εκρηκτικό metal τριήμερο του Release Athens 2023, με τους O.Y.D., Nova Twins, Bullet For My Valentine και τους Disturbed, να παρουσιάζουν 4 απολαυστικά σετ και να αποθεώνονται απ΄τους χιλιάδες οπαδούς τους.

Ήταν λίγο μετά τις 18:00, όταν οι O.Y.D. ανέβηκαν στη σκηνή για να ανοίξουν την έβδομη ημέρα του φεστιβάλ, και να αποδείξουν ότι πρόκειται για μια απ’τις κορυφαίες live μπάντες της χώρας. Στη συνέχεια, ήταν οι Nova Twins αυτές που επιβεβαίωσαν τα διθυραμβικά σχόλια που ακολουθούν τις συναυλίες τους και παρουσίασαν ένα σετ που τα είχε όλα: ένταση, ρυθμό και εθιστικά τραγούδια. 

Η Πλατεία Νερού πήρε φωτιά αμέσως μετά, με τους Bullet For My Valentine, να πραγματοποιούν μια μεγαλειώδη εμφάνιση, και το κοινό, απ’τις πρώτες νότες του “Scream Aim Fire” μέχρι τις τελευταίες του “Waking The Demon”, να μετατρέπει το χώρο σε ένα τεράστιο mosh pit.

Η κορύφωση της βραδιάς ήρθε φυσικά απ’τους Disturbed, στη μεγάλη τους επιστροφή στο Release Athens με ένα εκπληκτικό show που βρήκε την ανταπόκριση που του άξιζε, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής του γκρουπ, ο απίθανος David Draiman, να ξεκαθαρίζει πως οι Disturbed είχαν μπροστά τους, το καλύτερο κοινό της περιοδείας τους μέχρι στιγμής.

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε και πάλι σήμερα, σε μια ακόμη metal βραδιά, που αναμένεται να γράψει ιστορία. Οι Skybinder, Triptykon, Soulfly και Parkway Drive εγγυώνται μια απ’τις κορυφαίες metal βραδιές της χρονιάς.

Να είσαι εκεί!