Μη κατηγοριοποιημένο

Release Athens 23 X SNF Nostos: Πρακτικές πληροφορίες για τη βέλτιστη φεστιβαλική εμπειρία.

Ακολουθούν πρακτικές πληροφορίες για τη βέλτιστη φεστιβαλική εμπειρία.

  •  Δωρεάν Θέση Στάθμευσης
Οι κάτοχοι VIP εισιτηρίων θα μπορούν να παρκάρουν τα οχήματά τους δωρεάν στο υπαίθριο Parking Αεροπορίας (πλησίον κλειστού Taekwondo), σε απόσταση 300 μέτρων (περίπου 2-3 λεπτά με τα πόδια) από την είσοδο της Πλατείας Νερού. Από εκεί, μπορείτε να επιλέξετε τη σκηνή την οποία θέλετε να επισκεφθείτε πρώτα και να απολαύσετε τα αγαπημένα σας συγκροτήματα!
  • Παραλαβή Vip wristband (βραχιολάκι εισόδου) & αναμνηστικού δώρου.

Για να μπορέσετε να μπείτε στο χώρο του φεστιβάλ, πρέπει να παραλάβετε το ειδικό βραχιολάκι από τα σημεία ελέγχου. Τα σημεία αυτά μπορείτε να τα εντοπίσετε με ευκολία στη σκηνή του Release Athens στην αψίδα εισόδου με την ένδειξη VIP και στη σκηνή του SNF Nostos στο booth tickets/wristbands με την ένδειξη VIP/GUEST AREA. Μαζί με το ειδικό βραχιολάκι  θα παραλάβετε & το αναμνηστικό σας δώρο. Στη συνέχεια μπορείτε να εισέλθετε κατά προτεραιότητα στο χώρο, από οποιαδήποτε είσοδο επιλέξετε.

Στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις δυο σκηνές, τα σημεία ελέγχου/εισόδου στις δυο σκηνές καθώς και τη μεταξύ τους απόσταση: https://www.releaseathens.gr/topviews-releasexsnf/

Για οποιαδήποτε ενδεχόμενη ανάγκη σας, μέλη της Ομάδας Εξυπηρέτησης Κοινού θα βρίσκονται στο χώρο.

Ραντεβού στην Πλατεία Νερού & το Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ για μια μοναδική φεστιβαλική εμπειρία σε δυο εντυπωσιακά stages!

Google Xάρτης (πάρκινγκ VIP Πλ. Νερού)
https://goo.gl/maps/qNVti1x8iKV9n35u5